Leo

Leo is mannelijke voornaam.
Voornaam Leo het meest gebruikt in de volgende talen: Deens, Engels, Fins, Duits, Kroatisch, Nederlands, Noors, late Roman, Zweeds.

Soortgelijke / verwante namen

Soortgelijke en/of verwante voornamen van voornaam Leo: Lau, Lea, Leon, Leonard, Leonie, Leopold, Lia, Lowie

Lijst met achternamen

Klik op een letter voor een lijst met combinaties van voornaam Leo en achternaam dat begint met een geselecteerde letter.

Statistiek van views

Voornaam Leo is totaal bekeken 44708 keer. Volgens de populariteit staat deze naam op 93. positie, en was er op gezocht met 0.188% zoekopdrachten.

Verwante woorden

Met gebruik van tekens uit voornaam Leo is het mogelijk om de volgende woorden samen te stellen:
Geen. Helaas is het niet mogelijk om een woord samen te stellen.
Totaal samengesteld 0 woord(en).

Numerologie van voornaam

Leo bestaat uit volgende letters en bijbehorende numerologische waarde:
l (3), e (5), o (6)
3 + 5 + 6 = 14
1 + 4 = 5

Nummer van numerologie is: 5.

Vijf houdt van vrijheid, reizen, is doordacht, goed opgeleid en een romanticus. Zij heeft een levendige fantasie en soms gewoon gekke ideeën. Ze houdt van variatie en kan zich aanpassen aan vrijwel iedere situatie.

Positieve eigenschappen dat karakteriseren nummer vijf zijn goede aanpassingvermogen, vindingrijk, humor, nieuwsgierigheid, vreugde en zorg voor anderen. Haar persoonlijke zwakheden komen tot uitdrukking door onbetrokkenheid,onverantwoordelijkheid en inconsistentie.

Vijf is een aantrekkelijk persoon en andere worden snel verliefd op haar. Zij is nieuwsgierig, prettig persoon en flexibel. Haar fantasie en vreugde zijn onvervangbaar. Om echt gelukkig te zijn en dat haar beste eigenschappen in een relatie zichtbaar worden, heeft zij bepaalde veranderingen en afwisseling nodig. Ook een goede gesprekpartner die competitief is, maar haar ook kan prikkelen en inspireren. In een relatie kan zij goed omgaan met ups en downs, maar als haar partner haar niet genoeg prikkelt of geen initiatief neemt, wordt ze terughoudend en afstandelijk.

Het past perfect bij nummers 1, 6, 7 en 9.
Ze moet uit de buurt blijven van nummer 3 en 8.

Statistieken van voornaam

Voornaam Leo samengesteld uit 3 de letters en 3 tekens. Van alle letters 2 zijn klinkers, terwijl 1 medeklinkers, dus bestaat uit 67% klinkers en 33% medeklinkers.
In deze naam 1 karakters zijn op de toetsenbord onder de vingers in het midden, dus die voornaam kan met behulp van het toetsenbord weergegeven worden met 4 punten (lagere score is beter/ sneller).

Tarot kaarten

Nummers en betekenis van tarot kaarten voor elke letter Leo. Lees de uitgebreide beschrijving, een uitleg en de betekenis van elke letter:
LEO - omzetting in letters zonder speciale tekens:
LEO

De letter L
Volgnummer van de kaart:12
Tarot kaart:De Gehangene
Intensiteit:1 (herhaling nummer)
leider, leraar, genezer, vastberaden
De letter E
Volgnummer van de kaart:5
Tarot kaart:De Priester
Intensiteit:1 (herhaling nummer)
wijs, sluw, inventief, dapper, sociaal
De letter O
Volgnummer van de kaart:15
Tarot kaart:De Duivel
Intensiteit:1 (herhaling nummer)
optimistisch, speler, handelaar, jager